Over ons

pand-np-plastics-noordwijkerhoutSpuitgietbedrijf NP Plastics, gevestigd te Noordwijkerhout, is al sinds 1949 een begrip in de spuitgietbranche.
Vanuit de historische erfenis en innovatieve instelling, ontwikkelen en produceren wij een breed gamma aan technische producten en onderdelen voor onze opdrachtgevers.

Daarnaast produceert en vermarkt NP Plastics onder de naam NP Horti Products een groot assortiment aan plantenstekers, etiketringen en stokclips voor de horticulturele industrie. Op deze manier kunnen wij met ons zeer enthousiast team van ervaren professionals  deze verschillende markten gericht en deskundig bedienen.

NP Plastics staat voor innovatie en kwaliteit. Wij werken nauw samen met onze klanten en leveranciers om tot creatieve en haalbare oplossingen te komen. Daarnaast investeren wij in kennisopbouw, de modernste machines en technieken. Daarbij staan procesbeheersing, kwaliteitsbewaking en efficiëntie centraal.

NP Plastics is een familiebedrijf. Vanuit deze achtergrond staan bij ons continuïteit en lange termijn visie voorop.
Wij bouwen daarom graag samen met onze klanten aan een duurzame relatie, gebaseerd op deskundigheid en vertrouwen.

Projecten

Een nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers staat bij NP Plastics centraal. Wij werken graag samen aan het ontwikkelen van nieuwe producten. Enkele projecten van ons zijn:

  • Het door ontwikkelen van kunststofonderdelen van het ordnermechanisme
  • Speciale clips voor plantenstekers
  • Kunststofonderdelen voor een industrieel koffiezetapparaat