NP Plastics wederom ISO 9001 gecertificeerd
NP Plastics wederom ISO 9001 gecertificeerd

NP Plastics wederom ISO 9001 gecertificeerd

1 sep 2021

NP Plastics heeft onlangs wederom het ISO 9001-certificaat behaald. De huidige certificering is dan ook een vernieuwing van de oudere certificering.

Piet de Groot van NP Plastics vertelt “We zijn er trots op dat we de officiële bevestiging weer hebben dat NP Plastics volgens de norm werkt”. NP Plastics heeft vervolgens de audit, die uitgevoerd is door de onafhankelijk geaccrediteerde certificerende instelling TÜV Nederland, probleemloos doorstaan.

ISO 9001:2015 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Aan de hand van deze norm worden de belangrijkste bedrijfsprocessen in kaart gebracht en geborgd. Er wordt gekeken of deze processen juist zijn ingericht en goed worden uitgevoerd.
Het kwaliteitssysteem gaat uit van het principe ‘continu verbeteren’ aan de hand van het PDCA-model, oftewel Plan-Do-Check-Act. ISO 9001 geeft klanten de zekerheid dat NP Plastics voldoet aan de wet- en regelgeving en de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement, en deze optimaal heeft geïmplementeerd in haar beleid en processen. Dit zal bijdragen aan het streven van NP Plastics om de technische en bedrijfsactiviteiten naar een hoger plan te tillen.

Ons ISO-9001 certificaat is hier te downloaden.