Technische producten
Technische producten

Divers gamma aan kunststofonderdelen voor de industrie

Heeft u een productidee?
Of wilt u een bestaand product aanpassen?

NP Plastics produceert een zeer divers gamma aan producten en onderdelen, die in de industrie worden toegepast. Bij speciale of technische producten gaat het om nieuw te ontwikkelen producten die in samenwerking met een productontwerper gerealiseerd worden. NP begeleidt het hele proces, draagt zorg voor de bouw van de gespecificeerde matrijs en de totstandkoming van een perfect eindproduct.

Ook bij bestaande producten denken wij mee bij het aanbrengen van verbeteringen of aanpassingen om de levenscyclus te verlengen.

Wij zetten onze kennis van en ervaring met het verwerken van high performance en engineering kunststoffen hierbij in. De juiste materiaalkeuze is cruciaal om de gewenste functionaliteit, veiligheid en levensduur van een product te kunnen bereiken. Bij NP behoren onder andere PPS, 15-60% glasvezel gevuld PA, ABS high flow, POM en nog veel meer tot de range technische kunststoffen die wij verwerken.

Wij produceren zowel eigen producten alsook een grote verscheidenheid aan producten voor opdrachtgevers uit diverse branches.
Enkele voorbeelden hiervan zijn kunststofonderdelen voor onder andere sensorhouders, industriële drankautomaten en kabelgeleiders voor de betonindustrie.

NP Plastics levert onder meer aan de volgende industrieën:

  • apparatenbouw
  • medische industrie/zorg
  • E&E industrie
  • bouwindustrie
  • tapijtindustrie
  • raambekleding

Naast onze eigen producten produceren wij een grote verscheidenheid aan producten voor opdrachtgevers uit diverse branches.

Als gespecialiseerde spuitgieter voor industriële producten zijn wij uitgegroeid tot een belangrijke toeleverancier in de professionele business-to-business markt.

NP Plastics Vossloh betonplug

Vossloh betonplug

Sensor_houder_breakdown

Sensorhouders

kunststof-onderdeel-drankautomaat

Onderdeel afzuigsysteem

Spanbeton doet al jaren zaken met NP plastics en zo hebben we samen
al een paar functionele kunststof spuitgietproducten ontwikkeld die wij nodig hebben voor de productie van onze betonelementen.

Spanbeton BV

Fabrikant voorgespannen betonelementen, Koudekerk a/d Rijn

spanbeton logo klant van NP Plastics