Bedrijf
Bedrijf

Met historie naar een innovatieve toekomst

Spuitgietbedrijf NP Plastics, gevestigd te Noordwijkerhout, is al sinds 1949 een begrip in de spuitgietbranche. Vanuit de historische erfenis en innovatieve instelling, ontwikkelen en produceren wij een breed gamma aan technische producten en onderdelen voor onze opdrachtgevers. Daarnaast produceert en vermarkt NP Plastics onder de naam NP Horti Products een groot assortiment aan plantenstekers, etiketringen en stokclips voor de horticulturele industrie. Op deze manier kunnen wij met ons zeer enthousiaste team van ervaren professionals deze verschillende markten gericht en deskundig bedienen.

NP Plastics staat voor innovatie en kwaliteit

Wij werken nauw samen met onze klanten en leveranciers om tot creatieve en haalbare oplossingen te komen. Daarnaast investeren wij in kennisopbouw, de modernste machines en technieken. Daarbij staan procesbeheersing, kwaliteitsbewaking en efficiëntie centraal.

In onze moderne geoutilleerde fabriek beschikken wij over een machinepark bestaand uit vijftien volledig automatisch gestuurde spuitgietmachines, waarvan twee volelektrische, die producten kunnen maken met een shotgewicht van 2 tot 2000 gram. Alle machines zijn uitgerust met een geïntegreerde robot. Door de inzet van robots is het productieproces verregaand geautomatiseerd. Dit zorgt voor een hogere efficiency en een lagere kans op fouten. Ook ontwikkelen wij in huis product-specifieke automatiseringsoplossingen.

Matrijzen

NP Plastics besteedt de productie van nieuwe matrijzen uit aan zorgvuldig geselecteerde partners in binnen- en buitenland. Herstel- en onderhoudswerkzaamheden gebeuren gedeeltelijk in huis. Na gebruik worden alle matrijzen veilig opgeslagen in onze brandvertragende matrijzenkluis.

Iso

Ons ISO-9001 certificaat is hier te downloaden.

NP Plastics is een familiebedrijf

Vanuit deze achtergrond staan bij ons continuïteit en lange termijnvisie voorop. Wij bouwen daarom graag samen met onze klanten aan een duurzame relatie, gebaseerd op deskundigheid en vertrouwen.