Ontmoet NP Plastics in Hardenberg
Ontmoet NP Plastics in Hardenberg

Ontmoet NP Plastics in Hardenberg

9 mei 2022

Voor het eerst zal dit jaar NP Plastics aanwezig zijn op de MIX Noordoost, de vakbeurs waar de maakindustrie van Noordoost-Nederland op 18 -19 mei in Hardenberg samenkomt.

Als kunststofspuitgietgietbedrijf presenteert NP Plastics zich op de beurs met het thema ‘kunststof als alternatief voor metaal’.

Metaalvervanging door kunststof is een groeiende trend. Het produceren in kunststof kan meerdere voordelen bieden, zoals productiesnelheid, efficiency, een significante gewichtsreductie en lagere productiekosten.

NP Plastics heeft alle expertise in huis om vakkundig de transitie van metaal naar een kunststofproduct succesvol te realiseren. Met onze kennis van materialen en ons inzicht in productontwerp en engineering wordt een traject gevolgd dat uiteindelijk uitmondt in een kunststofspuitgietproduct dat aan alle eisen voldoet.

Op onze stand #584 tonen wij een aantal indrukwekkende projecten die in het afgelopen jaar afgerond zijn, waarbij duidelijk wordt hoeveel winst behaald kan worden door voor kunststof te kiezen.